close
تبلیغات در اینترنت
نکاتی درمورد بلاک کردن فرد در Viber

فروش ویژه بازی اورجینال PES 2018

فروش ویژه بازی اورجینال PES 2018


بازی اورجینال PES 2018، بالاخره انتظار ها به پایان رسید! نسخه جدید بازی محبوب PES منتشر شد. اینبار واقعی تر و جذاب تر از همیشه. نسخه کامل و اورجینال شرکتی (دو DVD نقره ای 9 گیگ) نصب آسان به همراه کرک نهایی ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 16000 تومان

فروش ویژه کیف پول و موبایل Sosha


کیف پول و موبایل Sosha، دارای جای موبایل، پول و چندین کارت عابر بانک. در چهار رنگ مشکی، قهوه ای، زرشکی و کرم. قابل استفاده برای گوشی های موبایل تا سایز 5.5 اینچ. پوششی کامل با ضربه گیری مناسب ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 19000 تومان

نکاتی درمورد بلاک کردن فرد در Viber

455 بازدید

نکاتی درمورد بلاک کردن فرد در Viber

شاید از خود بپرسید که چگونه میتوانیم کسی را در وایبر بلاک کنیم یا بفهمیم توسط شخصی بلاک شده ایم؟

اگر می خواهید در مورد بلاک کردن در اپلیکیشن وایبر بیشتر بدانید و می خواهید بفهمید چگونه می توان اشخاص را بلاک یا رفع بلاک کرد، با ما همراه باشید.




تصاویر پروفایل

برخلاف سایر اپلیکیشن های پیام رسان مانند واتزاپ، در وایبر اگر شخصی شما را بلاک نماید تصویر پروفایل وی بازهم برای شما بازنشانی خواهد شد. این یعنی شما حتی می توانید وضعیت شخصی که شما را بلاک کرده را هم مانند تغییرات تصویر پروفایلش ببینید. پس این نکته را به یاد داشته باشید که اگر شخصی را در وایبر بلاک کنید او همچنان قادر به دیدن برخی مشخصات شما مانند آنچه در بالا گفتیم است.
بلاک در وایبر به معنی بلاک واقعی نیست

بر خلاف آنچه در مورد بلاک کردن انتظار دارید در اپلیکیشن وایبر حتی پس از بلاک کردن افراد، آنها قادرند تا شما را به گفتگوهای گروهی دعوت کنند و پیغام خود را در آنجا برای شما ارسال کنند. راه دیگر برای این منظور تماس با اکانت وایبر شما از طریق یک موبایل یا تبلت دیگر است. حتی می توان از نسخه تحت وب این اپلیکیشن استفاده نمود.


اطلاع از تحویل پیام

هنگامی که در برخی اپلیکیشن ها مانند واتزاپ پیامی را ارسال کنید دو تیک برای هر پیام در نظر گرفته شده که تیک اول یعنی پیام با موفقیت ارسال شده و تیک دوم هم نشان از رسیدن پیام به مقصد دارد. همچنین به تازگی با آبی شدن این دو تیک مشخص می شود که شخص مورد نظر پیام را خوانده است. اما در اپلیکیشن وایبر در صورت بلاک کردن مخاطبان چنین قابلیتی وجود ندارد و شاید این به دلیل وجود قوانین مربوط به حفظ حریم شخصی اپلیکیشن یاد شده باشد.

چیزی که باید در نهایت به آن توجه کنید این است که نمی توان از طریق خود اپلیکیشن وایبر فهمید که توسط شخصی بلاک شده ایم یا نه و برای اینکار باید از راه های دیگری بهره برد.


در ادامه چند نکته را در مورد بلاک کردن مخاطبان به شما یادآوری می کنیم:

شما قادر به ارسال پیام به اشخاصی که آنها را بلاک کرده اید نیستید.
تصویر و وضعیت شما حتی پس از بلاک کردن افراد برای آنها قابل مشاهده است.
رفع بلاک افراد باعث نمی شود پیام ها یا تماسهایی که آنها در طول مدت بلاک بودن برای شما ارسال کرده اند بازیابی شوند.
تماس ها و نوتیفیکیشن ها حتی پس از بلاک کردن افراد برای کاربران وایبر که از تبلت، نسخه ویندوز و یا نسخه ویندوز ۸ استفاده می کنند همچنان ارسال خواهد شد.
بلاک کردن یک مخاطب تاریخچه پیام ها و تماس های وی را پاک نخواهد کرد.
بلاک کردن مخاطبان باعث نمی شود تا افراد نتوانند شما را به گروه دعوت کنند. بنابراین آنها در این حالت می توانند از طریق گروه به شما پیام بدهند.
پیام های کاربرانی که بلاک کرده اید برای او دلیور می شود و او می بیند که پیام به دست شما رسیده. اما شما -در موبایلتان- پیامی از او دریافت نمی کنید و پیام هم هیچگاه در تلفن او seen نمی شود.


چگونه می توان یک مخاطب را بلاک کرد؟

برای این منظور پس از باز کردن اپلیکیشن می تواند از چند روش استفاده کرد.
هنگامی که شما پیامی از یک شخص ناشناس دریافت می کنید: در این حالت در پنجره مکالمه شما دو گزینه در اختیار خواهید داشت. یکی برای افزودن شخص به مخاطبان و دیگری برای بلاک کردن وی.

هنگام بلاک کردن یک کاربر از یک گروه: شما می توانید کاربرانی که در یک گروه با شما هستید را از طریق بخش اطلاعات گروه بلاک نمایید. برای این منظور وارد گروه شوید، صفحه را به سمت چپ سوایپ نمایید سپس مخاطب مورد نظر را انتخاب کنید. حالا دکمه منو دستگاه را فشرده و گزینه Block را انتخاب نمایید. دو نکته وجود دارد که در هنگام بلاک کردن افراد در گروه باید بدانید. اولی اینکه شخصی که در گروه بلاک کرده این همچنان می تواند فعالیت شما را در گروه ببیند و شما نیز می توانید فعالیت وی را ببینید. دوم اینکه بلاک کردن در این حالت فقط از مکالمات یک به یک شما با شخص بلاک شده جلوگیری می کند.

هنگامی که شخصی را بلاک می کنید که از قبل در لیست مخاطبان شما وجود دارد: می توانید شخص مورد نظر را به صورت مستقیم بلاک کنید که برای اینکار باید در صفحه گفتگو صفحه را به سمت چپ بکشید و پس از آن دکمه منو دستگاه را فشرده و گزینه Block را انتخاب نمایید. یا می توانید به صورت مستقیم وی را بلاک کنید که برای این منظور نیز به بخش Settings در وایبر رفته و Privacy را انتخاب کنید. سپس بر روی گزینه Block List تپ نموده و پس از آن Block number برگزینید.

دقت نمایید که شماره شخص مورد نظر را باید به این شکل وارد نمایید: +۹۸۹۱۲۰۰۰۰۰۰۰ یعنی ابتدا علامت + و سپس کد کشور -بدون دو صفر- و پس از آن شماره شخص مورد نظر بدون صفر اولیه.


چگونه میتوان افراد را از حالت بلاک بیرون آورد؟
ابتدا منوی More Options را انتخاب کنید.
- حالا Settings را انتخاب نمایید.
- بر روی گزینه Privacy تپ کنید.
- گزینه Block List را انتخاب نمایید.
- مخاطبی که قصد دارید آن را از حالت بلاک بیرون بیاورید را پیدا کنید.
- گزینه Unblock را انتخاب نمایید.


موفق باشید.



دیدگاه شما از مطلب بالا چیست؟

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • پسورد کلیه فایل ها از تاریخ اردیبهشت 93 عبارت "www.gswa.tk" می باشد.
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • آی.پی شما به هرصورت ثبت خواهد شد,هرگونه توهین از طریق مقامات قانونی بررسی , جریمه نقدی و حبس در پی خواهد داشت.